Middelfart akupunktur logo - yin og yan-tegn samt teksten Mille Kaadt
 

Forside
Om klinikken
Behandlinger
Hjælp imod
Smerter
Stress
Søvnløshed
Hovedpine
Migræne
Depressioner
Angst
Priser
KontaktMille Kaadt

Jernbanegade 75, 5500 Middelfart

I Trekantsområdet, tæt på Kolding,Fredericia, Vejle og Odense

Læs omtale af klinikken her
Logo - Sygesikring Danmark støtter behandlingen
Sygesikring Danmark støtter behandlingen. Klik her for at se hvordan og hvor meget

Tekster, hjemmeside mm.: freelance journalist Jan Simmen, freelance-danmark.dk


 

Migræne og spændingshovedpine


spændingshovedpine og migræne kan afhjælpes med akupunktur

Jeg møder ofte patienter med hovedpine og migræne i klinikken. Der findes mange med migræne og hovedpine, og lidelserne kan faktisk være svære at behandle medicinsk.

Nogen oplever bivirkninger ved medicinen, og gravide må ofte slet ikke få hovedpine-medicin. Akupunkturen anvender jeg både i forhold til symptomet/smerterne, men også som en behandling rettet mod de bagvedliggende årsager.

Migræne er smerter der sidder i den ene side af hovedet. Patienterne kan opleve at de ser lysglimt. Nogle får kvalme som endda er så voldsom, at de bliver nødt til at kaste op. Den form for hovedpine giver mange sygemeldinger, hvilket kan skabe problemer i forhold til arbejdslivet, og privatlivet lider under perioderne med manglende overskud.

Mange, der lider af migræne, er opmærksomme på de føde- og drikkevarer der kan fremprovokere migræneanfald. Stress og hormonbalancen har også indflydelse. Denne viden er værdifuld både for dig med migrænen, da du således kan tage de nødvendige hensyn, men også for mig som behandler, da denne viden bruges diagnostisk.

Svær og hyppig spændingshovedpine opstår ofte på baggrund af nakkespændinger og som migrænen, forringer spændingshovedpinen livskvaliteten.

Min erfaring er at akupunktur er særdeles virksom i forhold til både migrænen, jeg primært behandler med klassisk akupunktur, og i forhold til spændingshovedpinen der fortrinsvis behandles med triggerpunktsakupunktur.

 Middelfart akupunktur logo - yin og yan-tegn samt teksten Mille Kaadt