Middelfart akupunktur logo - yin og yan-tegn samt teksten Mille Kaadt
 

Forside
Om klinikken
Om mig
Omtale
Find vej til os
Behandlinger
Priser
KontaktMille Kaadt

Jernbanegade 75, 5500 Middelfart

I Trekantsområdet, tæt på Kolding,Fredericia, Vejle og Odense

Du er herLæs omtale af klinikken her
Logo - Sygesikring Danmark støtter behandlingen
Sygesikring Danmark støtter behandlingen. Klik her for at se hvordan og hvor meget
/

Tekster, hjemmeside mm.: freelance journalist Jan Simmen, freelance-danmark.dk


 

Omtaler og anmeldelser

Læs også hvad patienter siger. Klik her

Presseomtaler

aviser: omtaler i pressen

Melfar Posten/Fyens Stiftstidende(16 september 2015, s 24-25:
"... men dem jeg har, går herfra og har det bedre. Fx har jeg patienter der har smertetilstande, som ofte får dårligt humør. Også folk med folk med hjerteproblemer udvikler ofte depression, da hjertet ifølge den kinesiske medicin er forbundet til følelsesliv..."
Læs i Melfar Posten her
Som pdf-fil her


Fynsk fjernsynudsendelse om Middelfarrt Akupunktur:TV DOT -Fyn i fokus
En gennemgang af Middelfart akupunktur samt akupunktur som sådan. Hør og se om andres erfaringer med Mille Kaadt.
Se indslaget på youtube:Erhvervsavsien Fyn (06. oktober 2015)
"... Jeg har haft efterspørgsel på andre ting. Fx behandlinger for lymfødem, helvedsild eller inflammationspatienter. Jeg har også arbejdet med spykiske patienter, forklarer Mille Kaadt, der stadig vil tage imod patienter fra neurolog Steen Østergaard..."
Læs artiklen her (Kræver abon.).


Patienter siger:

Jeg er kommet hos Mille Kaadt flere gange for at modtage behandling i nakke og skulder, hvor jeg har haft store smerter og nedsat bevægelighed.

Dafne Lykkegaard er glad for akupunktør Mille Kaadt Jeg oplevede en meget behagelig atmosfære hos Middelfart Akupunktur og blev budt velkommen med et smil og en følelse af, at her ville der blive taget god hånd om mine problemer. Mille arbejdede meget professionelt og kompetent med mine problemområder, og efter få behandlinger var jeg stort set uden smerter og havde fuld bevægelighed i skulder og nakke igen. Det har virkelig været effektivt.

Jeg vil gerne anbefale at benytte Middelfart Akupunktur som en god alternativ behandling eller at gøre som mig - at vælge det som den første behandlingsmetode. Det var det rigtige for mig.

Med venlig hilsen
Dafne LykkegaardMine behandlinger hos Mille har givet min krop et frirum fra smerter. Mille er omhyggelig, grundig og hun lytter efter hvad jeg siger, så behandlingen bliver optimal hver gang. Mille er faglig kompetent og dette sammen med hendes gode personlige egenskaber gør, at jeg føler mig tryg, når jeg er i behandling hos hende. Hun har givet mig mange gode råd, til hvad jeg selv kan gøre mellem behandlingerne.

Jette Kurtzmann,
Fredericia.


Jeg har gennem mange år haft det dårligt med mange smerter i mine led og mine hænder, og det forværredes år for år. Jeg stod for at skulle opereres i den ene hånd og fik den besked, at der ingen garanti var for at problemet kunne løses. Jeg havde pådraget mig en skade i den anden hånd, som gjorde, at jeg var nødt til at tage stærkt smertestilllende medicin resten af livet. Bivirkningerne af medicinen var for store, og jeg var meget ked af at belaste mine organer med den kemiske medicin.

Jeg fik anbefalet akupunktør Mille Kaadt i Middelfart. Hun er meget inspirerende og oplysende om, hvordan hun behandler, og der tages hensyn til krop og psyke, som hænger uløseligt sammen, så man er tryg og i gode hænder hos Mille Kaadt. Hun er særdeles kompetent.

Efter få behandlinger tager jeg ingen medicin. Min nattesøvn er forbedret væsentligt, nu hvor jeg ikke vågner på grund af smerter og mine nattekramper i benene er også forsvundet.

Det er en rigtig god investering i mit helbred at modtage akupunktur hos Mille Kaadt.

Med venlig hilsen
Lisbeth Olesen
Middelfart


Hej Mille
Jeg har været yderst tilfreds med din behandling af mig med akupunktur.

Du er altid glad og med et smittende humør,og jeg må sige at din behandling er yderst effektiv. Jeg led af migræne og har lidt af det i mange år, lige til jeg startede nede ved dig i starten af 2014, og jeg har ikke haft migræne siden.

Der har også været stærke smerter fra ryggen, som du har lindret.

Hilsen
Henrik Prahnes
5500 Middelfart


 Middelfart akupunktur logo - yin og yan-tegn samt teksten Mille Kaadt